Siirry sisältöön
Nyheter

Vill du jobba hos oss? Vi söker nu två specialplanerare!


Vi söker en specialplanerare för visstid (1.8.2022-31.12.2026) för att arbeta tillsammans med programchefen för klient- och patientsäkerhetsstrategin.

Uppgiften är att bereda handlingsprogrammet för den nationella klient- och patientsäkerhetsstrategin 2022-2026, planera, verkställa och rapportera om uppföljningen och utvärderingen av genomförandet samt övriga uppgifter vid genomförandet av strategin som stöd för dem som anordnar och producerar social- och hälsovårdstjänster och för andra berörda grupper.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/spec.planerare-klient-och-patientsakerh.centret-ovph-16-38-22-2/

Vi söker en specialplanerare för visstid (1.8.2022 – 31.12.2024) för att arbeta med utveckling av indikatorerna för uppföljning av klient- och patientsäkerheten.

Uppgiften är att koordinera utvecklingen av indikatorerna för uppföljning av klient- och patientsäkerheten, att planera verkställandet samt att testa uppföljnings-, mät- och utvärderingsmetoderna och rapportera om resultaten.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/spec.planerare-klient-och-patientsakerh.centret-ovph-16-36-22-2/

Du kan arbeta i Klient- och patientsäkerhetscentret i Vasa eller vid vårt kontor i Helsingfors. Distansarbete är möjligt enligt överenskommelse.

Ansök senast 30.6.