Siirry sisältöön
Lediga jobb

Vi söker en specialsakkunnig i socialvård


Vi söker en specialsakkunnig i socialvård vid Klient- och patientsäkerhetscentret inom Österbottens välfärdsområde.

Se annonsen i Kuntarekry. Ansökningstiden går ut den 16 januari kl. 15.

Uppgiften är att koordinera utvecklingen och planeringen av klientsäkerhet vid socialvård nationellt för att stöda tjänsteandordnare och producenter av social- och hälsovård, samt att planlägga, bereda, uppfölja och utvärdera främjanden av klientsäkerhet i Finland. I arbetet betonas samarbete med sakkunniga inom välfärdsområdena och nationella arbetsgrupper.

Den sökande förutsätts ha lämplig högre högskoleexamen, erfarenhet av uppgifter inom socialvården, bred kännedom om social- och hälsovårdens servicesystem och lagstiftning. Arbetet kräver gedigen erfarenhet av utvecklingsprojekt och beredningsuppgifter, samt klientsäkerhet och egenkontroll inom social- och hälsovården. För arbetet krävs ett självständigt arbetssätt, utmärkta kommunikationsfärdigheter och multiprofessionella samarbetsfärdigheter. Vetenskaplig verksamhet räknas som en merit.

Du kan arbeta inom Österbottens välfärdsområde eller vid Klient- och patientsäkerhetscentrets kontor i Helsingfors. Distansarbete är möjligt enligt överenskommelse. 

Klient- och patientsäkerhetscentret ansvarar för den nationella samordningen av utvecklingen och planeringen av klient- och patientsäkerheten. Österbottens välfärdsområde erbjuder goda möjligheter att utveckla din kompetens och dina kunskaper i det andra inhemska språket.

Mer information: direktör Tuija Ikonen, Klient- och patientsäkerhetscentret, tuija.ikonen(a)ovph.fi, tfn 040 579 5482